Welkom

Omgevingsinformatie

Actief Westerwolde

Nieuws

Prijslijst

Contactgegevens

Reserveren

Camping foto's

Huurwoning foto's

Huurcaravan foto's

Gastenboek

Links

Weerbericht Wedde  

ACTIEF WESTERWOLDE

Voor een actieve vakantie kunt u uitstekend terecht in Westerwolde. Het schitterende gebied leent zich bij  uitstek voor een sportieve actie.

FIETSEN

Kilometers lange fietspaden zijn voor de toerist/recreant aangelegd door de afwisselende landschappen van weilanden, bossen en moerassen.

Bij de VVV-agentschappen kunt u korte en lange fietsroutes krijgen.

 WANDELEN

Ook de wandelaars kunnen hun hart ophalen. Korte en lange paden leiden de wandelaar langs de kanalen, wijken en riviertjes, soms dwars door het boerenland of langs eeuwen oude houtwallen. Om alvast in de stemming te komen kunt u alvast uw route(s) uitstippelen via de websites zoals genoemd onder de links.

 KANOVAREN

In Westerwolde is de laatste jaren veel werk besteed aan het netwerk van vaarroutes. Niet alleen pleziervaarders kunnen genieten van het landschap. ook kanovaarders zullen helemaal bijkomen op de kanalen, rivieren en beken.

 SKEELEREN

De rustige landwegen en fietspaden zijn voornamelijk uitgevoerd in asfalt en/of beton. De sportieve beoefenaar van de skeelersport zal zich in een eldorado voelen.

 RUITERS

Tja, en wat moeten we nog zeggen voor de ruiters? Vanuit de maneges worden activiteiten georganiseerd voor beginnende en gevorderde ruiters. Puur genieten van de heerlijke natuur van Westerwolde, hoog vanaf de paardenrug.

 AUTO'S:

Hoewel Westerwolde het beste te beleven is wanneer de schone lucht in je neus en door je haren gaat, zijn er ook voldoende mogelijkheden de streek per auto te verkennen.

 SPORTEN:

In Westerwolde kunnen vele sporten beoefend worden. Denk aan: zwemmen, golfen, midgetgolfen, ballonvaren, mountainbiken, kegelen, tennis, bowlen enz..

Copyright 2008 Camping Mooi Westerwolde. Alle rechten voorbehouden.

Copyright 2011 Camping Mooi Westerwolde. Alle rechten voorbehouden.

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan derkjanabbas@online.nl.